Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miłości czy głupota ?

_Martin_

Co?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. co doprowadza ludzi m?odych do tego stanu ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem może jestem ślepy , ale do jakiego stanu ? o.O

@Aaaa sorry , to jednak moja ślepota :D

Teraz nie wiem co odpowiedzieć ... Myślę że swiat za szybko gna do przodu i niema teraz czasu na prawdziwa miłość , a to ona daj nam natchnienie i motywuje do działania .

Głupota ? To raczej nie głupota , to zbyt lekko powiedziane ...

Ludzie piszący takie bzdury nie czują sie dla innych ważni i brakuje im tej jednej osoby dla której będą całym światem .

Opublikowano

Brak ludzi którzy zauważają taką osobę (można to też interpretować jako brak miłości) Chęć za wszelką cenę tego żeby ktoś dostrzegł taką osobę.

vayne.png

Opublikowano

Nie wiem może jestem ślepy , ale do jakiego stanu ? o.O

@Aaaa sorry , to jednak moja ślepota :D

Teraz nie wiem co odpowiedzieć ... Myślę że swiat za szybko gna do przodu i niema teraz czasu na prawdziwa miłość , a to ona daj nam natchnienie i motywuje do działania .

Głupota ? To raczej nie głupota , to zbyt lekko powiedziane ...

Ludzie piszący takie bzdury nie czują sie dla innych ważni i brakuje im tej jednej osoby dla której będą całym światem .

Ja osobiście nie wiem, jak ktoś może użalać się nad sobą z braku miłości - . -

" Miłość nie istnieje, ale są Volkswageny " - tego się trzymam <3:)

Miłości nie szukam, może kiedyś się trafi taka kobieta która będzie miała jakiekolwiek pojęcie o motoryzacji i będzie kochała samochody :)

No ale kurde, doprowadzić się do takiego stanu z braku miłości ?

Logiczne, że każdy jest inny, ale dla mnie jest to nie pojęte.

Żyjąc tak, wszyscy będą zadowoleni :

" Kazała mi wybierać, albo auto, zloty, tuning albo ona...

Czasem za nią tęsknie "

I wszyscy zadowoleni :)

; *

Opublikowano

wasze odp są jakie są każdy z was żyje spokojnie szkoła komp. może i praca a kiedy młody człowiek traci wszystko w 1 dni jak byś się wtedy poczuł nadal byś pisał głupota??? oczekiwał byś od 2 osoby wsparcia i miłości.

Opublikowano

wasze odp są jakie są każdy z was żyje spokojnie szkoła komp. może i praca a kiedy młody człowiek traci wszystko w 1 dni jak byś się wtedy poczuł nadal byś pisał głupota??? oczekiwał byś od 2 osoby wsparcia i miłości.

Carpe Diem ;)

Co sie stalo to sie nie odstanie i trzeba z tym zyc

LwG

Opublikowano

Moja koleżanka ma coś takiego, po tym, jak ją chłopak 2x zdradził, aż w końcu popadła w depresję...

Opublikowano

wiem że do się wydaje głupie jak ktoś się zabije . tylko sami nie dowiemy się czy zabrakło opieki czy miłości rodziców .

zabraklo rozumu ;) bo trzeba byc kurwa kretynem by samobojstwa popelniac czy sie truc albo ciac...

LwG

Opublikowano

'Niejeden tak miał, a jakoś żyje. To Twój wybór czy tragedia Cie tu wzmocni czy zabije.'

Takie osoby to zwykli tchórze, osoby które nie mają odwagi walczyć z problemami i się poddają. Po każdym dołku przychodzi moment kiedy wszystko się odwraca. Nie dorsza mi takich ludzi, zwykłe przegrywy.

Mi też nie dorsza takich ludzi xD Btw, jak ty byś miał popełnić samobójstwo pewnie byś sie zesrał ze strachu i zrezygnował. Nie tacy tchórze z nich :)

21515.jpg

Opublikowano

Kazdy inaczej interpretuje swoje uczucia wiec trudno powiedziec poprostu zalezy od charakteru , emocjo czlowieka. Ja szczerze mowiac nawet gdy przezywalem jakies tam trudne chwile ze swoja ex to nie mialem nigdy jakis mysli samobojczych czy cos w tym stylu ona zreszta tez i w sumie nie znam osoby ktora by miala. Kwestia charakteru ;)

Opublikowano

Ale tacy ludzie muszą mieć porąbane w głowię, że przez jakąś głupią sukę która się nim bawiła, zasmucać się i myśleć o samobójstwie -.-

Najczęściej takie przypadki są w gimnazjum, teraz chodzi pełno takich dziewczyn które dla jaj się bawią chłopakami, ten sobie pomyśli, że to prawdziwa miłość i że ją kiedyś przeleci a tutaj zonk :) i gość popada w depresje - . -

; *

Opublikowano

Nie mam tego problemu, gdyż cieszę się każdym dniem, żaden dzień nie jest dla mnie stracony. Mam dla kogo żyć, więc nawet nie myślę 'co gdybym chciał się zabić.'. ;)

A własnie , masz dla kogo żyć a takie osoby zapewne uważają że nie mają i czują się niepotrzebne . Jeśli ktoś traci wszystko w 1 dzień ( tak jak ktoś up napisał ) to wszystko może mu przyjść do głowy . Oczywiście nie mówię o miłości w gimbazie czy innej "szczenięcej" ( no chyba że ktoś naprawdę kocha 2 osobę ) ale o sytuacjach gdy w młodym wieku traci się rodziców lub osobę z którą było się parę lat i miało plany na całe życie . Jeśli jakiś gim chce się zabić z powodu tego że rzuciła go dziewczyna z którą był żeby poruchać a rodzice nie chcą mu kupić FIFY 14 to jest oczywiście debilizm ...

@ Tak dokładnie jak up , a mówi się że to mężczyźni bawią się kobietami ... Taraz dziewczyny są o wieeeele gorszę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...